تصحیح قطر پروانه

ممنون از شما بابت پاسخ کاملتون. فقط جسارتاً اگر رابطه حداکثر قطر تقسیم بر حداقل قطر در منحنی های همپوشانی سازنده برقرار باشد آنگاه باز از توان های تجربی استفاده می کنیم؟ چون در صحبت های جنابعالی بنده برداشت کردم که سازنده ها در منحنی های همپوشانی از رابطه حداکثر قطر بر حداقل قطر استفاده می کنن که ما با خیال راحت از رابطه های تشابه (ضریب 3 2 5) استفاده کنیم.

خواهش میکنم. اون نسبت حداکثر به حداقل اگر برقرار بود بله میشه از توان ۱ ۲ ۳ استفاده کرد به قول شما با خیال آسوده

با سلام
جناب آقای مهندس اسکندر لو اگر لطف بفرمایید و سوالات بالا را پاسخ بدهید ممنون میشوم.
با تشکر از زحمات جنابعالی

با سلام خدمت شما
تراش پروانه چه با ثابت نگه داشتن لفافه و چه با تراش لفافه به همراه پره، سرعت مخصوص رو دستخوش تغییر میکنه و همونطور که در مبحث مربوطش عرض کردم توان ها به صورت تجربی استخراج میشن. پس قطعا توان های آکادمیک یا همون ۳ ۲ ۵ مورد استفاده نیستند. بنابر الگوی طراحی پروانه هر سازنده توان ها به صورت تجربی استخراج میشن. این در حالی هست که توان های ۱ ۲ ۳ معمولا با دقت خوبی پاسخ گو هستن.

با سلام خدمت جناب آقای مهندس اسکندرلوی عزیز
سوال اول: آقای مهندس آیا اگر در پروانه فقط تیغه را تراش بدهیم (نه لفافه) آنگاه می توان از قوانین تشابه استفاده کرد. یعنی از توانهای 3 و 2و 5 به ترتیب برای دبی و هد و پاور استفاده کرد (نه توان های تقریبیه 1 و 2 و 3)؟
سوال دوم: اگر رابطه حداکثر قطر تقسیم بر حداقل قطر برقرار باشد آنگاه از کدام توان ها برای دبی و هد و پاور استفاده می کنیم؟ (توانهای 3 و 2 و 5 یا توان های تقریبیه 1 و 2 و 3)
با تشکر از زحمات جنابعالی