کلاس فلنج های سوکتی و رزوه ای

@Mahdi-sattary#4777
سلام و عرض ادب
جناب مهندس احساس میکنم خلط مبحثی اینجا رخ داده.
کلمه کلاس در معانی مختلفی در لوله کشی استفاده میشه و هر جا معنیش نهایتا به ایعاد و اندازه ختم میشه.
کلاس فلنج، کلاس اتصالات رزوه ای و سوکتی، کلاس شیرآلات و…

در خصوص این مسله باید خدمت شما عرض کنم که برای تشخیص کلاس در خصوص فلنج ها بر اساس دما و فشارعمل کنید. در خصوص اتصالات سوکتی و رزوه ای مطابق با ضخامت لوله ای که به اونها متصل میشه و در خصوص شیرالان نیز با کمک دما و فشار. اصولا با این صحبت که من روی خطم کلاس 3000 دارم، کلاس شیر چقدر میشه مخالفم.
میتونم خدمتتون توضیح بدم که ممکنه بنا به دما و فشار خطی فلنج شما کلاس 600، شیرهای شما هم کلاس 600 ولی اتصالات 3000 باشد. پس برای تعیین هر کلاسی از پارامترهای خودش استفاده کنیم.
اما میام سراغ بحث نهایی، کلا شیرهای کلاس 800 شیرهایی هستند که استاندارد api 602 معرفی کرده و برای شیرهای زیر 4 اینچ، بال، گیت، چک هست. این شیرها در سایزهای پایین استفاده میشن و برای تشخیص کلاسشون باید برین توی همین استانداردو جدول دما و فشار متریال های مختلف رو ببینید.

با سلام و عرض ادب خدمت جناب دکتر
بنده سوالم از جنابعالی در مورد کلاس فلنجهای سوکتی و روزه ای هستش به این معنی که وقتی کلاس ۳۰۰۰ پوندی داریم کلاس فلنج طبق چه استانداردی استفاده میشه و یا وقتی روی خطی کلاس ولوها ۸۰۰ پوند هست کلاس فلنج رو چقدر باید انتخاب کنیم آیا مثل جدول ۷ استاندارد Asme b16.11 جدولی هست که معادل داده باشه منظورم اینه که ما تا چه کلاس فشاری فلنج میتونیم از کلاس ۸۰۰ پوند استفاده کنیم

با تشکر فراوان