تفاوت دیتاشیت و شماره قطعه

یه دیود شاتکی به این مشخصات دارم
STPS20S100C
7SAAT V W
PHL 844
می خوام تهیه کنم با همین مشخصات در اینترنت چیزی نمییاد. دیتا شیت میزنم این مشخصات میاد
2020-12-30/1609329134-145078-diode.jpeg

آیا اون عددهایی که با فلش مشخص کرده ام همان است که در دیتا شیت است. یعنی دیود من 20 آمپر و 100 ولت است؟
اگه درسته باهمین مقدار یه دیود با این مشخصات در اینترنت آمده نمیدانم درسته یانه؟ حروف اولش با مال من فرق داره.
MBR20100CT فلزی
DUAL SCHOTTKY RECT. 20A 100V 0.5V,1000Vدیود دوبل شاتکی 20 آمپر 100 ولت با شماره فنی MBR20100 بدنه فلزی پکیج TO220 دارای 3 پایه
نمیدانم که این مشابهش است یا فرق میکند یا اینکه درسته یه توضیح بدین ممنون میشم .سوال بعدی در مورد آمپرو ولتش چقدر بالا یا پایین باشه مهم نیست درصورتی که هم اندازه خودش گیرم نیومد.

ممحمود شهابی2 روز پیش
یه سوال
چرا بعضی قطعات با شماره هایی که رویشان است نه دیتا شیتشون میاد نه چیزی برای تهیه شون چه باید کرد؟
مثلا یه ترانس است با ای مشخصات

TT20003T3-2
HC 1924
برای تهیه شو ن یا مشابهشون چه باید بنویسم در اینترنت ؟ مرسی

سلام دوست عزیز،
کد قطعات معمولا در داخل دیتاشیت ها توضیح داده شده. اگر در مورد یک قطعه در هیچ صفحه ای این کد ها توضیح داده نشده، سخت میشه نظر داد. اون اعداد ۲۰ و ۱۰۰ ممکن هست مربوط به موردی که شما می گید باشن و ممکن هم هست که کاملا اتفاقی یکی دراومده باشن.
در مورد اینکه قطعه مشابه رو پیدا کنید، پیشنهاد می کنم از کلید واژه های alternate و equivalent استفاده کنید. یک سری نرم افزار هم هست مثلا نرم افزار vrt که کارشون همین هست. داخل گوگل “نرم افزار قطعات مشابه” رو سرچ کنید. داخل این نرم افزار ها ابتدا قطعه مورد نظرتون رو پیدا می کنید و بعد میگید که کدوم پارامترهاش براتون مهم هست و بعد براتون میگرده.

در مورد قطعات smd ریز که نوشته های روشون کم هست هم از لغت smd code استفاده کنید. سایت های زیادی هستن که براتون smd code رو سرچ می کنن و میارن.
قطعاتی که داخل اینترنت پیدا نمیشن یا ساخت خود اون شرکت هستن و به صورت عمومی در دسترس نیستن و یا تولید کننده مطرحی ندارن.
در مورد ترانس ولی، بسیاری از ترانس ها به صورت اختصاصی ساخته میشن. یعنی طراحی میاد طراحی می کنه سیستم رو و به تولید کننده میگه که سمت اولیه ۲۰۰ دور و سمت ثانویه ۳۲۰ دور و … و جنس هسته و ضخامت سیم و … رو هم میدن که براشون بسازن. برای همین خیلی وقت ها شما ترانس ها رو داخل اینترنت پیدا نمی کنید و حتما باید بدید به کارگاه هایی که کار ترانس می کنن که براتون مهندسی معکوس کنن و نمونش رو بسازن. ولی ترانس های بعضی از دیزاین ها معروف هستن و به صورت عمده تولید میشن که اونها شماره دارن و میشه سرچ کرد و سفارش داد.

در مورد ولتاژ و جریان قطعه مشابه هم همیشه سعی کنید ولتاژ و جریان تحمل بالاتری رو انتخاب کنید و به هیچ عنوان پایین تر نرید. در مورد قطعاتی که پایه های فرمان دارن هم باید ولتاژ دقیقا همون مقدار باشه. در مورد دیود ها مثلا، ولتاژ drop مهم هست که باید مشابه باشه و خیلی تفاوت نداشته باشه.