نداشتن گراند در pcb

مهندس مشکل قبلی که داشتم نهایتا درست نشد.کلا قید فریت بید و گراند و vcc انالوگ رو زدم.مشکل ارور هام رفع شد.و گراند هم به pcb برگشت.
یه سری تغییرات دادم و کامپایل کردم و درست شد.انگار همون ارور های فلوتینگ باعث میشد گراند نداشته باشم

ممنونم مهندس.اگه سری های بعد به پروژه ای خوردم و باز همچین اروری داد یه فکری میکنم.الان زیاد مهم نبود.خیلی دیگه وقت گیر شد.به تنهایی این گراند انالوگ و دیجیتال مشکلی ندارن توی پروژه اصلی ارور میده.چون فکر کنم گراند به جاهای دیگه هم وصله.شایدم اشتباهی دیگه هست

سعی میکنم یه شماتیک خیلی ساده بکشم و فریت بید و سطوح ولتاژ رو امتحان کنم

کار خوبی می کنید. توی یک شیت فقط با چند تا قطعه تست کنید حتما مشکلش پیدا میشه. کلا از سوال های دیگه ای هم که پرسیدید به نظر میاد یکم تنظیمات آلتیوم شما با مال ما فرق داره.

سلام، قطعا یک جا به اشتباه 3.3 رو به گراند وصل کردید یا چیزی شبیه این. یک دور به طور کامل چک کنید. اگه نشد، پروژه رو از اول بسازید و شماتیک رو تکه تکه اضافه کنید و در هر مرحله به pcb سر بزنید و ببینید کدوم تغییر باعث این اشتباه شده.

من به قطعه فریت بیدی که استفاده کردید شک دارم. شما در طراحی کتابخانه می تونید یک سری محدودیت ها اعمال کنید که مثلا این پایه فقط ورودی هست و ... احتمالا این کتابخانه هم از این محدودیت ها ایجاد کرده. یک مقاومت ساده رو امتحان کنید ببینید باز هم مشکل هست؟

ببینید، گراند و این ها که شکل های خاص دارن، فقط یک نمایش هستن و در واقع یک net name هستن. شما می تونید به جای استفاده از شکل گراند، یک net name بزنید به اسم gnd. برای همین نباید اصلا به ورودی و خروجی بودن کار داشته باشه. تنظیمات آلتیموتون رو چک کنید.


مهندس من تو شماتیک گراند و اینا کاملا رعایت کردم و درسته.ولی نمیدونم چرا تو pcb گراند ها رو 3.3 ولت نشون میده

شاید با سرچ بتونید به جواب برسید. من همچین موردی رو تاحالا برخورد نداشتم. قطعا یک جایی توی تنظیمات خود آلتیوم موردی هست.

ممنون.چشم.مهندس مقاومت رو هم امتحان کردم همون ارور های قبلی رو میداد.حتما یه جایی تو شماتیک یه ایرادی داره.یا نمیشه گراند رو به عنوان سطح ولتاژ به ورودی المانی دیگه وصل کرد


مهندس چنین شماتیکی ایرادی نگرفت.ولی وقتی توی پروژه بردم ارور داد.میشه که گراند هم وروی یه المان هم خروجی یه کامپوننت؟