مشاوره جهت خرید آموزش هیدرولیک و هیدرولیک پیشرفته

عرض سلام خدمت آقای دکتر جوانبخت . بنده حدود 10 سال است که در تعمیرات سیستم هیدرولیک پمپ های انتقال دهنده بتن و تراک میکسر و کار های مشابه فعالیت دارم ولی بصورت عملی کار کردم از علمی این رشته اطلاعات زیادی ندارم . به همین دلیل خواستم با جنابعالی در باره خرید آموزش هیدرولیک و هیدرولیک پیشرفته مشورت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

با سلام

پاسخ به سوال شما بسیار مشکل خواهد بود زیرا حقیر نمیدانم سطح دانش و تجربه شما در چه حدی است بعلاوه اینکه نیاز و هدف گذاری شما را نیز در حوزه های هیدرولیک اشراف ندارم.
پیشنهاد می شود سه دوره ارسالی که بصورت رایگان می باشد را ملاحظه نمائید و در قدم بعد تصمیم گیری نمائید.

باتشکر

1 پسندیده

سلام آقای دکتر امیدوارم خوب باشید
بنده حدود ۵ سال است که از رشته مکانیک مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم ولی در کارهای غیر مرتبط با رشته تحصیلی ام کار کرده ام، ولی به مبحث hvac علاقه مندم، مخصوصاً hvac در ساختمان های مسکونی و اداری، چون به معماری هم علاقه مندم و کمی تجربه دارم
میخواستم بپرسم از چه راهی میتونم ویا بهتر است وارد زمینه hvac شوم؟
البته متأسفانه یک مقدار مطالب درسی رو به خاطر چند سال دور بودن فراموش کردم ولی با علاقه ای که دارم مجدداً مطالعه میکنم،
ضمناً من مصاحبه خوبتون در مورد hvac رو دیدم و فکر میکنم در حال حاضر بیشتر آمادگی در زمینه اپراتوری و یا تعمیر و نگهداری در سیستم های hvac را دارم تا بحث تحلیل و یا طراحی.
ممنون از راهنماییتون