سلام مهندس لطفی
خسته نباشید
امیدوارم حالتون خوب باشه
در مورد Insertion length سوال داشتم، طبق صحبت شما می بایست Insertion length به گونه ای انتخاب شود که tip ترموول در یک سوم میانی pipe قرار بگیرد به دو دلیل زیر:
1- ممکن است سیال pipe را پر نکند که در این صورت اگر ترموول در یک سوم میانی pipe نباشد، هم دمایی بین ترموول و سیال به خوبی اتفاق نمی افتد.
2-در یک سوم میانی pipe سرعت سیال خطی است و به همین دلیل هم دمایی با ترموول بهتر اتفاق می افتد.
من در پروژه ای که دارم تعداد زیادی pipe با سیال غیر از liquid دارم، یعنی سیال من Gas یا Steam یا Vapour است، که در این حالت با توجه به ذات گاز و بخار و حرکت آن ها به سمت بالا هیچکدوم از دو دلیل صادق نیست.
سوال بنده اینه در این کیس ها که سیال من گاز یا بخاره من میتونم بدون توجه به اینکه tip ترموول در یک سوم میانی pipe قرار بگیرد طراحیمو انجام بدم؟
با تشکر
درود ابتدا توجه کنید که U-length با insertion Length متفاوت است.
در خصوص گاز (که کندانس نگردد) می توان طول U را کوتاه تر نمود ولی در خصوص بخار چون عموما کندانس می گردد نمی توان از استاندارد عدول کرد.
ضمنا پایپ ها همیشه متناسب با فلوی سیالات سایز می گردند برای همین عموما برای سیالات در یک سوم میانی دمای دقیق تری سنس می گردد
1 پسندیده
سلام مجدد مهندس لطفی عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
در ابتدا ممنونم بابت پاسخگوییتون، من پاسخ کلی شما رو درک کردم ولی ابتدای پاسخ شما در مورد متفاوت بودن
U-length با Insertion Length رو متوجه نشدم.
به نظر بنده Insertion Length طولی است که به اختصار در شکل با U نمایش می دهند و به همین دلیل در بعضی از نوشتار ها از U-Length استفاده می کنند.
طبق تصویر ذیل که ترموول برند WIKA رو نشون میده دقیقا طول U رو Insertion-Length تعریف کرده.
این نظر بندس اگر اشتباه میکنم خوشحال میشم منو راهنمایی کنید.
با تشکر
خیر طول Insertion مقداری است که وارد پایپ می شود در حالی که U-length از زیر فلنج تا نوک (Tip) ترموول است. ترجمه Insertion خودش گویا هست که به کدام طول اشاره می کند!!
سلام مجدد مهندس لطفی عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
فکر می کنم شما طول Insertion length رو با Immersion length اشتباه گرفتید، طبق فایل ذیل (API 551) که از استاندارد API RP 551 دقیقا توضیح داده:
تعریف (U)Insertion length که در واقع بهش U-Length هم می گویند: طول از انتهای ترموول تا اول رزوه یا فلنج است.(و شما بهتر میدونید که این طول Projection Nozzle رو هم شامل میشه)
تعریف Immersion length : طولیه که در داخل سیال قرار میگیره و از لبه پایپ یا وسل بیرون زده است.
و طبق فایل پیوست دوم (ّinstrumentationtools) که از سایت instrumentationtools است نیز دقیقا طول های U-Length و Insertion length و Immersion length رو مشخص کرده.
و اگه بخوایم به معنی کلمه استناد کنیم اتفاقا معنی Insertion نمیشه گفت که به طول داخل پایپ اشاره داره ولی Immersion که به معنی غوطه ور شدن است میشه استناد کرد.
و در نهایت به نظر بنده Insertion Length طولی است که به اختصار در شکل با U نمایش می دهند و به همین دلیل در بعضی از نوشتار ها از U-Length استفاده می کنند، طول از زیر رزوه یا فلنج تا انتهای ترموول است و Immersion length طولیه که داخل سیال قرار میگیره و از لبه پایپ یا وسل تا انتهای ترموول اندازه گیری میشه.
و سورس های دیگه هم هستند که با نظر شما در تناقضه.
API PR 551
instrumentationtools
1 پسندیده
ممنون از ارسال Drawing ها به نظرم بهتر است هنگام طراحی هر پروژه مقدار مورد نظر را در دیتاشیت با یک Sample مشخص فرمایید تا دقیقا منظور مشخص باشد. موارد ارسال شده توسط شما همگی صحیح می باشد ولی همون طور که خدمتتون اشاره کردم ما در طراحی فقط U-length را در نظر می گیریم و مجددا هم اشاره می کنم که طول Insertion اشاره به مقداری دارد که صرفا وارد پایپ می شود که شما در قالب immersion بدان اشاره کردید. البته عرض کردم این نظر من نیست. آیتمی هست که در پروژه ها در نظر گرفته می شود و صحیح هم هست. پس بهتر است با یک drawing ساده در دیتاشیت دقیقا طول مدنظر مشخص گردد.
1 پسندیده