سلام
جناب مهندس دوسه بار بیان کردید که در قسمت
Design- parameters -Heat leak -Heat loss
Non -Extrems-Proportional
را توضیح میدم ولی توضیح ندادید(من کجه میتونم توضیحاین مطلب را ببینم -آیا در ادامه بسته هسنش یا خیر.
و اینکه بنده سر فصل شبیه سازی را گرفتم ایا دلیل خاصی داشته سر فصل شبیه سازی مربوط به برج ها را در دوره طراحی فرایند گذاشتید (مثلا اقتصادی برا موسسه نماتک که مجبور بشیم هر دو دوره را بگیریم یا …) و اینکه انتظار داشتم از این بسته که یه مقدرا اشاره کنه به محاسبات سرانگشی یا جزئی مربوط به طراحی تجهیزات.
مهندس ببخشید من خیلی جسارت کردم
و اینکه برای طراحی تجهیزات مثل پمپ و کمپرسور(sizing) و …باید چه دوره را بگذرونم و کدام کتاب ها را مطالعه کنم
و پر کردن و تهییه دیتا شیت
سلام
به دلیل محدودیت زمانی در نظر گرفته شده برای دوره، از ابتدا قرار بر این نبوده که تمامی آپشنها و امکانات نرمافزار معرفی شوند. از همین رو تنها بخشهایی که کاربرد عمومی برای اغلب کاربران این دو نرمافزار دارند، در این بسته گنجانده شدند.
این پارامترهایی که فرمودید، برای در نظر گرفتن اتلاف یا جذب حرارت هست.
Heat Leak میزان افزایش قدر مطلق duty سمت سیال سرد است که منجر به افزایش دمای سیال سرد خروجی (نسبت به حالتی که Heat Leak وجود ندارد) میشود.
Heat Source میزان افزایش قدر مطلق duty سمت سیال گرم است که منجر به کاهش دمای سیال گرم خروجی (نسبت به حالتی که Heat Source وجود ندارد) میشود.
در شرایط واقعی، میزان Heat Leak و Heat Loss از یک مبدل پوسته و لوله، ناچیز و قابل صرف نظر کردن است.
علاوه بر این در صورت وجود Heat Leak و Heat Loss در یک مبدل پوسته و لوله، امکان اندازهگیری آن (به منظور وارد کردن در نرمافزار) به سختی قابل انجام است. از همینرو، این دو پارامتر توضیح داده نشدهاند.
موفق باشید
بحث مربوط به شبیهسازی برجهای تقطیر به صورت مفصل در بسته شبیهسازی فرآیند توضیح داده شده است، اما بحث مربوط به طراحی برجها (همان طور که از اسم آن نیز مشخص است) مربوط به دوره طراحی فرآیند است.
برای طراحی تجهیزات فرآیندی دورههای مختلفی در موسسات آموزشی برگزار میشود، که با یک جستجوی ساده در اینترنت میتوانید موسسات مربوطه را پیدا کنید.
همین طور در این زمینه کتابهای بسیاری (مخصوصا به زبان انگلیسی) منتشر شده است. اگر در سایت زیر عبارت Process Equipment و یا معادلهای رایج آن را جستجو کنید، نتایج زیادی پیدا میشود. همین طور راجع به یک تجهیز خاص نظیر پمپ، کمپرسور و …
موفق باشید
سلام و وقت بخیر
جناب مهندس در خصوص شبیه سازی فرآیند کرایوژنیک انتقال اکسیژن مایع سوال داشتم. وقتی اکسیژن رو به عنوان سیال ورودی انتخاب میکنم و بعد از اون پمپ رو قرار میدم، نرم افزار خطای Vapor در ورودی پمپ میده. ممنون میشم بفرمایید چطور میتونم فاز مایع اکسیژن رو شبیه سازی کنم. @behrouzifar
سلام
این خطایی که میده به این دلیل هست که در جریان ورودی مقداری بخار هست و ربطی یه انتخاب اکسیژن نداره. شرایط ترمودینامیکی (دما و فشار) جریان ورودی به پمپ رو درست تعریف نکردید. با فرض اینکه فشار ورودی پمپ رو میدونید، یک بار Vapor Fraction رو صفر بزارید تا دمای اشباع رو به دست بیارید. دمای مایع ورودی به پمپ باید مساوی یا کمتر از این مقدار باشه.
موفق باشید