مدار و کدنویسی ریموت رادیویی

برای طراحی یک ریموت رادیویی، به چه کتابخانه هایی و چه آی سی هایی نیاز است و کدنویسی آن چگونه است؟
لطفا یک جواب کامل در مورد این سوالات بهم بدید، اگر مدت زمان پاسخ گویی هم خیلی طول بکشد مهم نیست، فقط یک جواب کامل با جزییات می خواهم. با تشکر از شما جناب مهندس معین.

اگر عبارت های زیر رو سرچ کنید به نتایج خوبی می رسید.
rf 433mhz arduino
rf 315mhz arduino

سلام، شما برای برقراری اتصال رادیویی، باید مشخص کنید روی چه فرکانسی با چه مدولاسیونی و چه پروتکلی می خواید این ریموت رو طراحی کنید. بعد از اینکه این موارد مشخص شد، باید ماژول های مربوطه رو تهیه کنید و ببینید اون ماژول ها با چه ارتباطی به میکرو وصل میشن. بعد هم برنامه ای بنویسید که طبق اون پروتکل داده ها رو انتقال می ده.
اگر هم می خواید ریموتی بسازید که دستگاهی که خودش ریموت داشته رو به صورت هوشمندتری کنترل کنید (با برنامه نویسی میکرو) باید ببینید که اون دستگاه از چه ارتباطی استفاده می کنه و سعی کنید ببینید داده ها رو چطوری داره انتقال میده. اگر مورد خاصی مد نظرتون هست بگید که بیشتر کمک کنیم.

@Mehrad#1543 گیرنده کرکره برقی و یا پارکینگ به چه شکلی هستند؟ مدولاسیون، فرکانس و …

به این ریموت ها rf هم میگن. روی دو فرکانس 315MHz و یا 433MHz کار می کنن و مدولاسیونشون ASK هست. ماژول های بسیاری هم برای استفاده هستن که به راحتی می تونید ازشون استفاده کنید. شما وقتی یکی از دکمه های ریموت رو می زنید، ماژول گیرنده روی یکی از پایه هاش یک موج مربعی رو نشون میده که با ذخیره کردن اونها و تکرار اونها روی یک فرستنده، می تونید ریموت رو شبیه سازی کنید.
در این لینک چند مدلش رو میشه دید:
فرستنده گیرنده rf
برای ذخیره داده ها هم می تونید روی لبه های پایید رونده و بالا رونده، اینتراپت ست کنید و وسط اینها با استفاده از timer، زمان بالا و پایین رفتن ها رو ذخیره کنید. البته که کتابخانه هایی هم وجود دارن برای این کار ولی روی همه ریموت ها جواب نمیدن. این ریموت ها در حالت استاندارد حاوی 24بیت داده هستن که اون کتابخانه این 24 بیت رو به شما خروجی میده. ولی روی همه ریموت ها کار نمی کنه. بهترین کار این هست که خودتون ذخیره کنید.