برج های تقطیر و نحوی عملکرد

سلام عرض ادب
تصویر
اگر امکان درد در مورد این مطلب یه توضیح بدهید و همچنین عکس و یا تصویر در این مورد بزارید

سلام دوست عزیز
اساس جداسازی برج‌های تقطیر اختلاف نقطه جوش ترکیبات است. و در هنگام طراحی برای رسیدن به محصولاتی با غلظت یا مشخصات مد نظر، یک پروفایل دمایی در برج به دست می‌آید. با فرض ثابت بودن غلظت خوراک، در صورتی که در Operation توزیع دما در برج مشابه شرایط طراحی نباشد، محصولات به دست آمده off-spec خواهند بود و بایستی با تنظیم پارامترهای عملیاتی مانند دمای کندانسور، شدت جریان رفلاکس و شدت جریان سیال گرم کننده ورودی به ریبویلر، شرایط برج را به حالت طراحی بازگرداند تا مجددا محصولات spec تولید شوند.

ارادتمند
بهروزی‌فر

1 پسندیده