پروژه درب اتوبوسی

سلام دوست عزیز. اصلا مهم نیست که میکرو بدونه که ال ای دی روشن هست یا خاموش. فقط باید اگه خاموش بود روشنش کنه و اگه روشن بود خاموشش کنه. پس ما یک قرارداد با خودمون می ذاریم. میگیم اگه روشن بود یک متغیر به اسم ledStat مقدارش بشه ۱ و اگه خاموش بود مقدارش بشه ۰. می تونستید مقدارش رو بذارید ۲ و ۳. یا اصلا بذارید اگه روشن بود بشه A و اگه خاموش بود بشه B و یا هر چیز دیگه. ۲ تا حالت لازم داریم کلا. مثلا اگه A و B بذارید اینطوری میشه:
هردفعه که دکمه زده میشه، اگر A بود (یعنی روشن بود) ال ای دی خاموش بشه و مقدار ledStat بشه B و به همین صورت هردفعه که دکمه زده شد، اگه مقدار اون متغیر B بود (یعنی ال ای دی خاموش بود)، ال ای دی روشن بشه و مقدار ledStat بشه A.
مقدار اولیه ledStat هم باید با حالت اولیه ال ای دی یکسان باشه. توی setup ال ای دی رو روشن نکردیم، پس حالت اولیش خاموش هست، پس مقدار اولیه متغیر ledStat برابر B (به معنی خاموش طبق قرار خودمون) است.
البته استفاده از حروف در متغیر ها در جلسات بعد آموزش داده شده. در این جلسات سعی کنید با اعداد این کار رو انجام بدید.
شما همیشه فرض رو بر این بذارید که میکرو هیچی نمی دونه، میکرو فقط کد ما رو خط به خط اجرا می کنه. خودتون رو جای میکرو بذارید و برنامه رو توی ذهنتون یا روی کاغذ اجرا کنید. این دقیقا کاری هست که میکرو می کنه. در ادامه آموزش ها کاملا با این روش و کد های خیلی خیلی پیچیده تری مواجه خواهید شد که با همین تفکر خیلی آسون میشن برای شما.

سلام در کد فصل دوم قسمت سوم آردینو برای پروژه درب اتوبوسی
تشخیص آف و آن بودن ال ای دی برای کامپیوتر تو کدوم قسمت کد وارد شده؟
چون فقط از صفر و یک استفاده کردیم ولی خود صفر و یک تعریف نشدن.این یعنی خود میکروکنترلر میدونه صفر و یک به معنی روشن و خاموش بودنه ال ای دیه؟؟؟؟؟؟
و فرقشون رو با اعداد تشخیص میده؟