محاسبه ولتاژ و آمپر المنت

سلام دوست عزیز، شما با برقرار کردن ولتاژ دو سر این المنت که نقش یک مقاومت رو داره، جریانی رو در اون جاری میکنید و این مقاومت توانی برابر با ضرب ولتاژ در جریانش رو تلف میکنه. این توان به صورت انرژی گرمایی تلف میشه و باعث داغ شدن المنت میشه. حالا برای اینکه بدونیم چقدر گرما باعث چقدر تغییر دما میشه، باید ضریب گرمایی اون المنت رو بدونیم که بسته به جنس اون و سایز و طول و خیلی فاکتورهای دیگه متغیر خواهد بود. بنابراین جواب سوال شما رو فقط با دونستن ضریب گرمایی میشه داد.
ولی میتونید خودتون یک منبع تغذیه متغیر تهیه کنید و شروع کنید ولتاژ رو کم کم زیاد کردن تا به حد مطلوب از دما برسید. اگر وسیله اندازه گیری خوب دارید، حتی خودتون میتونید آزمایش طراحی کنید که ضریب گرمایی این المنت به دست بیاد.
در مصارف واقعی، معمولا این کار رو با استفاده از یک مدار کنترلی انجام میدن که از دمای المنت فیدبک میگیره و تصمیم میگیره که ولتاژ کم یا زیاد بشه تا اینکه به حد مطلوب برسه. معمولا هم ولتاژ به صورت پله ای (قطع و وصل های سریع و پشت سر هم) به المنت داده میشه و دما رو با تغییر سرعت قطع و وصل کنترل میکنن.

دوستان سلام
من يه المنت دارم كه طولش 30 سانت و عرض المنت 3 میلیمتر ، ضخامت 0.25 میلیمتر ، مقاومت 1.936 اهم و براي دستگاه دوخت پلاستيكه
1- آداپتور با چه ولتاژ و آمپري ميتونه اين المنت رو گرم كنه ؟ عرضم اينه كه گرمش كنه نه قرمز بشه
2- باتري قلمي گرمش ميكنه ؟ اگه ميكنه چند تا سري كنم ؟

ممنونم : بهزاد

در مورد نحوه محاسبه تبدیل انرژی گرمایی به اختلاف دما:
Q = mc(T2-T1)
Q : انرژی گرمایی
m: جرم جسم
T2-T1 : اختلاف دمای ایجاد شده. دقت کنید که T2 و T1 بر حسب کلوین هستن ولی T2-T1 اختلاف دما هست و میتونید به عنوان درجه سانتی گراد در نظر بگیرید.

مهرداد عزيز درود بر شما
ممنون از پاسخ تان
امكانش هست فرمولش رو برام بنويسيد
سعي ميكنم با پيدا كردن ضريب گرماي المنت و تست عملي مقايسه اي با هم داشته باشم تا ببينم فرمول چقدر با واقعيت نزديكه و ايا ضريب خطايي براي فرمول لحاظ ميشه يا نه
جهت افزودن اطلاعات و ريكاوري دانش اندكم
يادمه اون سالها تو درس ترموديناميك يه همچين فرمولي به چشمم خورده

بازم ممنونم