مشکل در عملکرد مدار پل اچ

چشم مهندس. روی برد بورد مدار رو میبندم و عکسش رو میفرستم ممنون

ولتاژ کاری موتور 6-3 ولت هست. ولتاژ بیس رو از روی همون منبع تغذیه که 6 ولت تولید میکنه دادم و با مقاومت بیس 1 کیلو اهم البته با 330 اهم هم تستش کردم. ی موردی که حدس می‌زنم باشه به خاطر همین مقاومت بیس یا ولتاژ بیس ترانزیستور باشه.
با TIP41 تست کردم و بدون مشکل کار می‌کرد.

مهندس جان سلام. ممنونم بابت پاسخ های فوق العاده که دادید. جریان موتور رو اشتباه گرفته بودم. در راه اندازی تا 0.95 آمپر میکشه و جریان عادیش هم بیش از نیم آمپره. به خاطر همینه که n2222 نتونسته درایوش کنه. با TIP41 تونستم ببندم مدار رو و البته جریان کلکتور تا 6 آمپر رد میکنه. بازم ممنون.

مهندس جریانش رو هم اندازه گیری کردم. زیر 100 میلی آمپر بود. N2222 جریانش بیش از 100 میلی آمپره ولی درایو نمیکنه. ی بار تونس درایو کنه اونم شدیدا داغ شد و بعد چند ثانیه هم خاموش شد و دیگه درایو نکرد موتور رو. البته ترانزیستور سالم موند. این مشکل از طراحی مداره؟

میشه شماتیک دقیق مداری که دارید استفاده می کنید رو ارسال کنید؟ ولتاژ کاری موتور چقدر هست؟ ولتاژی که به بیس ترانزیستور ها دادید زیاد نیست؟ از مقاومت بیس مناسب استفاده کردید؟ جریان ۱۰۰ میلی آمپر اصلا نباید باعث داغ شدن ترانزیستور بشه.

ولتاژ ۶ ولت و جریان ۱۰۰ میلی آمپر اعداد خیلی پایینی هستن و برای پل H راه اندازیشون خیلی ساده هست. مطمئنا یک جای مدار اشتباه شده. لطفا شماتیک مدار خودتون رو برام بفرستید یا اگه میتونید ازش عکس بگیرید.
به جای موتور از یک LED و یک مقاومت استفاده کنید و ببینید که روشن میشه یا نه و اینکه باز هم داغ میشن ترانزیستور ها یا نه. شاید دیود های هرزگرد رو برعکس گذاشتید و اونها دارن کار رو خراب می کنن.

سلام مهندس وقت بخیر. درمورد مدار پل اچ ممکنه ترانزیستور زورش نرسه که موتور رو راه بندازه؟ و داغ کنه و بسوزه به همین علت؟ من با C 945 تست کردم سوخت با n2222 هم زورش نرسید

سلام دوست عزیز، موتور رو با استفاده از یک منبع تغذیه روشن کنید و با آمپر متر مقدار جریان نامی اون رو اندازه گیری کنید. بعد به نسبت اون می تونید ترانزیستور های مناسب رو انتخاب کنید.