کاربرد pull up و pull down چیست؟

خیلی ممنون ، توضیحی خوبی بود.

سلام دوست عزیز،
وقتی که از مقاومت های pull up و pull down برای یک ورودی میکرو استفاده می کنیم، تضمین می کنیم این ورودی همیشه یک ولتاژ مشخص بهش وصل شده و آزاد نیست. مثلا در مورد pull down، پایه میکرو توسط یک مقاومت به زمین وصل شده و ولتاژش در حالت عادی صفر ولت هست. ولی وقتی که کلید وصل میشه و یا به ورودی ولتاژ دیگه ای اعمال میشه، اون ولتاژ به پایه میکرو میرسه و اون اختلاف ولتاژ هم در مقاومت تلف میشه. پس اگر مثلا ولتاژ ما ۵ ولت باشه، پایه میکرو همیشه یا ۰ ولت هست و یا ۵ ولت.
اما اگر از مقاومت استفاده نکنید، پایه میکرو در زمانی که ولتاژ اعمال میشود، ۵ ولت هست ولی در زمانی که ولتاژ اعمال نمیشود، ولتاژ مشخصی ندارد و مثل یک تکه سیم آویزان رفتار میکند. وقتی که یک ورودی میکرو، ولتاژ مشخصی ندارد، نویز های مختلف که هم به صورت نوسانات ولتاژ و جریان در کل مدار و هم به صورت امواج الکترومغناطیسی در محیط وجود دارند، ممکن هست که ولتاژی را روی این پایه القا کنند و ورودی میکرو رو به خطا بندازن.

با سلام

دقیقا میتونید بگید که وقتی pull up و pull down رو قرار میدیم چه اتفاقی میفته که دیگه مثلا میکرو کنترولرمون نویزهای اطراف رو نمیگیره ؟
و اینکه نویزها چی هستند و تبدیل به چی میشن ، ایا وقتی توسط آنتن دریافت میشن تبدیل به ولتاژ میشن یا جریان ؟