Pressure Transmitter

با سلام ببخشید بی زحمت درباره تعیین Calibrated Rangeتوضیح دهید .شما در آموزشتون گفتید.این رنج برابر است با Design Pressure خط ولی من به DATA SHEET پروژه خودمون که نگاه کردم .در بعضی جاها کمتر از Design Pressureاست تو بعضی جاها بیشتر ازDesign Pressure است.توضیح دهید چگونه بطور دقیق باید این رنجو تعیین کرد ؟بی زحمت درمورد تعیین دقیق رنج Instrument Range هم توضیح دهید چون در مدارک پروژه ما برای این رنج نوشته VTA آیا این رنج را سازنده تعیین می کند؟.شما در آموزشتون گفتید اگر دمای خط بالا باشد باید از Capillary Tube استفاده کنیم .دقیقا این دما چقدر است؟ چون وقتی به DATA SHEET پروژه خودمان که نگاه کردم در دمای 350 هم از Capillary Tube استفاده نشده.بی زحمت یک توضیح بیشتر در باره استفاده از Capillary Tube بدهید.با تشکر.

1 پسندیده

فرض کنین فشار دیزاین پروژه 20 بار است. معمولا این عدد 10 درصد افزایش می یابد و رنج کالیبره مشخص میشه مثلا در اینجا 0 تا 22 بار به عنوان رنج کالیبره انتخاب میشه بعضی مواقع در پروژه ها میزانی که واحد فرآیند به ابزاردقیق اعلام می کنه رخ نمیده مثلا عدد 20 بار اعلام شده است در حالی که بیشترین فشار ممکنه 17 بار باشه پس همون 0 تا 20 برای رنج کالیبره امکان پذیر هست. توصیه می کنم این موارد رو قبل از هر چیزی با واحد فرایندتون چک کنید. میزان Inst range از داخل کاتالوگ های سازندگان استخراج میشه به خاطر همین موقع طراحی VTA زده میشه. میزان 350 عدد بالایی هست و امکان نصب ترنسمیتر به صورت مستقیم بر روی دیافراگم وجود نداره چو شار دمایی زیادی که اطرافش ایجاد میشه باعث آسیب رساندن به برد الکترونیکی دستگاه میشه ما معمولا بالای دمای 250 رو به عنوان یک practice و نه استاندارد به عنوان مرزی برای داشتن کپیلاری لحاظ می کنیم

1 پسندیده

با سلام وتشکر از مهندس لطفی عزیز .مهندس جان پس ما باید در خطوط بالاتر از 250 درجه و درجاهایی که سیال خورنده وسیالات باویسکوزیته بالا داریم از Capillary Tube استفاده کنیم.استاد ببخشید با چه مدرکی باید تشخیص بدیم سیال ما خورنده هست یا ویسکوزیته بالایی دارد.بی زحمت درباره سیالات خورنده توضیح بدید.چون تو مدارک پروژه ما بعضی مواقع در سیالات H2S بعضی جاها از Capillary Tube استفاده شده تو بعضی جاها استفاده نشده بی زحمت موضوع استفاده ازCapillary Tube رو یک مقدار بیشتر توضیح بدید. ببخشید یک سوال دیگه داشتم شما تو تدریستون گفتید که Max. Static Pressure برا pdtو pdg ها تعریف می شود ولی در DATA SHEETS پروژه ما برا Pressure Transmitter هم تعریف شده بی زحمت یک توضیح بدیدMax. Static Pressure که در Pressure Transmitter چیست وچگونه تعریف می شود. باتشکر.

1 پسندیده

در خصوص ترکیبات سیال و خورنده بودن آن باید از واحد پروسس شرکت خودتون پرس و جو کنین.
میزان فشار Max static pressure بیشترین فشاری هست که بر روی یک leg تجهیز اندازه گیر اختلاف فشار اعمال میشه و برابر با Design pressure انتخاب میشه.