استفاده از ترانسمیترها با حلقه 4 - 20 میلی آمپر در مسافت های طولانی

در برخی منابع حداکثر طول کابل تا ترانسمیتر را 500 متر ذکر کرده اند، حال ما بخواهیم برای طول 1000 متر از این نوع ترانسمیترها استفاده کنیم چه مواردی را باید مد نظر قراردهیم!؟ مثلا مقاومت کابل و سایز کابل استفاده شده مهم است یا خیر، حداقل چه سایز کابلی باید درنظر بگیریم!؟ در دیتاشیت سازنده ها نیز این اطلاعات زیر ذکر شده است:
image
image
منظور از Loop Resistance چست، حداقل و حداکثر مقاومتی که در دیتاشیت سازنده آمده را توضییح دهید. ممنون

1 پسندیده

این امکان وجود نداره که در 1000 متر بتونین کابل مستقیم استفاده کنین. در این شرایط باید از RTU و شبکه های فیبرنوری جهت انتقال سیگنال استفاده کنین. در این شرایط سیگنال ها به پنل RTU متصل میشن و پس از تبدیل به یک سیگنال Digitized شده مثلا در بستر Modbus از طریق فیبر منتقل میشن بنابراین بعد از پنل RTU حتما یک patch panel هم خواهید داشت
1

1 پسندیده

برای این موضوع که این امکان نیست آیا استانداردی وجود دارد!؟

نهایتا تا 400 متر امکان کابل کشی مستقیم وجود دارد. استانداردی در این زمینه نیست چون کاملا بدیهی است در مسافت های طولانی افت ولتاژ رخ می دهد.

چون ترانسمیترها اساسا Low power هستند و با ولتاژ کمتر نیز کار میکنند، حالا اگه سایز کابل رو جهت جبران افت ولتاژ زیاد کنیم!
بنظر شما مشکلی در ارسال اطلاعات و دریافت سیگنالهای 4-20 میلی آمپر در سیستم کنترل پیش میاد یا نه!؟
آیا ظرفیت خازنی و سلفی کابل در ارسال اطلاعات به دلیل طولانی بودن مسافت مشکلی پیش نمی آورد!؟
یعنی اینکه ترانسمیتر ما که در فاصله 1000 متری قرار داره اگه سایز کابل رو بالا ببریم و مشکل افت ولتاژ رو حل کنیم، بخاطر طولانی بودن مسافت Lose data اتفاق می افته یانه!
آیا پروژه مشابهی که پلنت بزرگ باشه و فواصل JB ها تا اتاق کنترل تا 1200 باشه و ترانسمیترها به مشکل برنخورند وجود دارد!؟

به عنوان نمونه عرض کنم در حال حاضر برای یکی از پروژه هامون که فاصله تجهیزات تا اتاق کنترل حدود 600 متر و بیشتر هست مجبور به استفاده از واحدهای محلی یا ITR یا LCR شدیم باز هم تاکید می کنم در مسافت های طولانی نمیتونین استفاده کنین یا باید از RTU ها استفاده کنین یا در صورت محدودیت جهت اجرای RTU ها باید از power supply های محلی استفاده بشه

1 پسندیده

ممنون از توضیحاتتون :pray: