آزمایش دانه بندی

ضمن عرض سلام و احترام
۱. استاد در جریان توضیح و انجام آزمایش دانه بندی فرمودید که برای پارت سوم، ۵۰۰ گرم نمونه عبوری از الک ۴ جدا میکنیم. سوالم اینه که این ۵۰۰ گرم را از همان نمونه ای که تحت آزمایش دانه بندی قرار گرفت و از سری الکها رد شد جدا میکنیم یا خیر اونو کنار میذاریم و ۵۰۰گرم را از نمونه اصلی جدا کنیم؟

۲. در شیت دانه بندی پارت ۱ و ۲ تا الک شماره ۴ هست در حالی که در آزمایش عملی درصد مانده روی تمام الکها از بالا تا زیرالک هم توزین نمودید. الان برای من ابهامه که آیا اون بخش از نمونه (که به عنوان پارت ۱و ۲ در نظر گرفتیم) رو تا کدوم الک ثبت نتیجه کنیم؟

۳‌ در نمونه های بسیار ریزدانه که عملا دانه بندی با الک قابل اجرا نیست و حتی فاقد پارت ۳ میشن و دانه بندی با هیدرومتری انجام میشه، میتوان از الک نمره ۸ یا ۱۰ استفاده کرد برای آزمایش هیدرومتری در این مورد هم لطف کنید یک توضیح بفرمایید (در مورد انتخاب الک جهت نمونه گیری و هر نکته ای که در چنین موردی لازمه رعایت بشه)ممنون میشم.

۴. در آزمایش هیدرومتری اگر از آب مقطر استفاده نشود، روی نتایج خیلی تاثیر میذاره؟

سپاسگزارم

و یک سوال دیگه اینکه بدون دو پارته کردن آزمایش،
آیا میتوان از همان اول که مقدار لازم برای دانه بندی را انتخاب میکنیم، وزن اولیه را ثبت کرده و بعد شستشو و توزین نمونه خشک شده دانه بندی را انجام داد (در یک پارت)؟

1- از همان نمونه اصلی که ریزدانه می باشد.
2- وزن مانده روی الکها یادداشت میشود!! الک آخر پارت 1 و 2 الک نمره 4 است.(لطفا" کمی دقت و توجه کنید)
3- مصالحی نداریم که فقط دانه بندی هیدرومتری داشته باشد! قطعا" پارت 3 دارد. توصیه میکنم کتاب بنده را از انتشارات نوآور تهیه بفرمایید و استاندارد آزمایشات دانه بندی با الک به روش های خشک، شستشویی و آزمایش هیدرومتری را دقیق مطالعه بفرمایید.
4- روی نتایح تاثیر دارد ولی خیلی نه!
5- اصلا" و ابدا" زیرا الک 200 که بسیار گران قیمت است، پاره میشود.